sábado, septiembre 11, 2004

Ais, com els he trobat a faltar..

Estos dies que he estat en Castelló he trobat a faltar moltes coses, tenía un poc de morriña per a que enganyar-vos, no sabía pq si era pq vos trobava a faltar, si trobava a faltar als meus pares, a Lola.. però este matí ho he vist clar, be mes que clar puc dir que ho he vist CLARÍSIM!!! pareix que siga el anunci de Buitoni, però avui al vore el MOSKIKLUB, que pareix un club de carretera ultimament, jeje. No se com no estenen eixe programa a la tele de CS, en lo inter..vull dir pen... en lo q me posen dels nervis, entre el xiquet barba-cera i el meu amic moski.. no se ki me pose mes dels nervis, be si que ho se, però no ho poso per a no ferir a 3eres persones.

i jo me pregunto, para mis adentros..QUIN DÍA AGAFARAN UNA PALETA ANTIMOSKES O UN FLIT GEGANT I ACABARAN EN ELS MOSKIS, pq mis moskisamigos, ala como mola..

Be canviant de tema cada dia hi ha mes metrogays o kmgays, ja no se com nombrar-los he anat a la pelu i ne hi havien 4 fense metxes, q si un producte pal monyo, on kollons estan els xics com deu mane??? jurl, jo seria incapaç d'anar en un metrosexual d'eixos, q tingues mes pel q el novio deu de ser la polla jaja

Be sus dejo, fins aviat

No hay comentarios: